Webontwikkeling

Uw website zorgt voor veel contactmomenten met uw (potentiële) klanten. Het is van belang dat alles op uw website goed werkt en is ingericht. Het laten ontwikkelen van een nieuwe website of het doorontwikkelen van uw huidige website vraagt tijd, kennis van web technieken en investering. Online Mix heeft jaren ervaring met het begeleiden van en adviseren over het ontwikkelen van websites en webapplicaties. We kunnen u hierdoor volledig ondersteunen tijdens een website project of traject.

 

Een nieuwe website laten ontwikkelen

Wij kunnen voor u een nieuwe website (laten) ontwikkelen. Online Mix heeft geen programmeurs in dienst maar heeft diverse webburo’s en connecties in haar netwerk om dit traject voor u in gang te zetten en volledig te regelen. Mocht u een eenvoudige website nodig hebben dan kunnen we u zelf helpen met een WordPress website. Hoe dan ook, wij vinden de juiste partner(s) voor de ontwikkeling van uw nieuwe website.

 

Uw huidige website doorontwikkelen

Wellicht heeft u al een website en vindt u het niet nodig om een complete site te laten ontwikkelen. In sommige gevallen is dit een reële optie; uw huidige site heeft al een tijdje gedraaid en u kunt op basis van statistieken en ervaringen verbeteringen laten doorvoeren. In combinatie met het analyseren van uw statistieken kan doorontwikkelen van uw huidige website u veel efficiëntie opleveren en kosten besparen. Online Mix heeft veel ervaring in het aansturen van programmeurs en neemt u dit graag uit handen.

 

Uw website analyseren/testen en contentbeheer

Wellicht weet u niet zeker of u al toe bent aan een nieuwe website. U kunt ons in dat geval vragen om uw huidige website te analyseren. We kijken niet alleen naar het uiterlijk van de website maar ook naar de gebruiksvriendelijkheid en statistieken (indien beschikbaar). Alleen dan kunnen we u voorzien van een gedegen advies voor de toekomst. Mocht u al een website in ontwikkeling hebben dan kunnen we u helpen met het vullen en testen van uw website. Onze aanbevelingen kunnen dan nog voor livegang van uw nieuwe website doorgevoerd worden.

Geïnteresseerd? Kom in contact!

Geïnteresseerd? Een vrijblijvende afspraak is zo gepland!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!