Our Blog

Een maand aan de slag met Online Mix

Het is alweer ruim een maand geleden dat ik ben gestart met Online Mix. En ik kan in alle bescheidenheid zeggen dat ik een persoonlijk record heb behaald: Februari 2014 is de maand geweest waarin ik persoonlijk de meeste bakjes koffie ooit heb gedronken. De reacties op mijn start met Online Mix waren enorm positief en leiden tot veel afspraken met voornamelijk (oude) bekenden en vrienden in mijn netwerk. Iets wat mij veel energie heeft bezorgd en waarvoor ik iedereen erg dankbaar ben!

Jelko wat doe je nou eigenlijk precies?

Een vraag die ik vaker gesteld kreeg dan ik vooraf gedacht had: Wat doe je nou eigenlijk met Online Mix? Maak je websites? Doe je iets met Google? Na een uitleg snapten de meeste mensen het concept; Online Mix zorgt door een brede inzet en kennis van online marketing voor meer online succes bij bedrijven. Dit doe ik door het analyseren van de huidige online situatie en het adviseren over (toekomstige) mogelijkheden en kansen. Het gaat uiteindelijk om het vinden en inzetten van de juiste online mix van ieder bedrijf. De mix kan heel variërend zijn: van affiliate marketing tot (en met) online adverteren op LinkedIn en van Google Adwords tot het (door)ontwikkelen van een website. Mocht u meer willen weten over mijn manier van werken dan kunt u hier verder lezen.

Heb je al wat bereikt in februari?

Jazeker! De eerste opdrachten zijn inmiddels binnen en de vooruitzichten zijn goed, veel bedrijven willen samenwerken of hebben behoefte aan advies en “extra handjes” op het gebied van online marketing. In de maand februari ben ik, naast de vele afspraken, onder andere druk aan de slag geweest met het opstarten van online campagnes voor Freed en Coolminds.

Was het allemaal positief of ging er ook wat mis in de eerste maand?

Ik was van plan om elke week een blogitem over online marketing ontwikkelingen te schrijven. Het bleek dat dit te enthousiast ingeschat was. Wel ben ik van plan om iets gestrucuteerder updates te blijven schrijven over de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied en bedrijf.

Wat staat er op de planning voor de komende maand(en)?

Er lopen al diverse zaken en als het goed gaat staan er een aantal mooie projecten en online marketing uitdagingen voor mijn opdrachtgevers en mij te wachten. Daarnaast ben ik 13 en 14 maart te vinden op de innovatiebeurs CEBIT in Hannover. Wilt u ook mee? Er is nog plek! Het aanmeldformulier en meer informatie staat op de Dwaande website.

Ook eens (opnieuw) kennismaken?

Lijkt het u leuk om eens (hernieuwd) kennis te maken met mij en Online Mix? Ik kom graag bij u langs om (bij) te praten en toe te lichten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Kom in contact en ik help u graag aan uw optimale online mix!

 

Wilt u dit delen via social media?
Facebook Twitter Linkedin Pinterest Plusone Email
Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!