Our Blog

Even voorstellen: Jelko & Online Mix

Jelko van der Heide

Per februari 2014 is er een nieuw online marketing bureau in het noorden van ons land. De oprichter ben ik; Jelko van der Heide. Na 5 jaar werkervaring op te hebben gedaan, vind ik dat mijn basis stevig genoeg is om zelf de stap te gaan maken naar het ondernemerschap. De afgelopen jaren heb ik bij drie online georiënteerde bedrijven mogen werken, en ben ik er achter gekomen dat ik als online marketing adviseur verder wil gaan.

Online marketeer

Een generalistische, kundige en energieke online marketeer. Zo hoop ik door mensen waar ik mee werk en heb gewerkt omschreven te worden. Sinds ik in 2008 begon te werken bij Speak in Surhuisterveen, heb ik mijn kennis op het gebied van online marketing en website ontwikkeling dagelijks kunnen verhogen, toepassen en delen met veel bedrijven en organisaties. Ik ben gestart in een commercieel adviserende functie bij Speak, een digitaal communicatie bureau. In 2010 ben ik gaan werken voor Coolminds, een internetbureau in Leeuwarden, als internet consultant. In april 2013 ben ik mijn laatste uitdaging als werknemer aangegaan. Bij Jobbird.com in Groningen was ik tot het einde van 2013 website manager en verantwoordelijk voor alle online marketing kanalen. Wilt u meer weten over mijn werkervaring dan raad ik u aan om mijn LinkedIn profiel te bekijken.

Geboren en getogen

Ik ben geboren en getogen in Harkema maar inmiddels al een aantal jaren woonachtig in Surhuisterveen, samen met mijn vriendin Aukje. Als ik niet met online marketing bezig ben zit ik vaak toch nog achter een beeldscherm. Ik kijk namelijk graag naar films en volg diverse series, en maak veel gebruik van mijn iPad. Ook sport ik graag, ik kijk veel voetbal en speel zelf tennis en korfbal.

Online Mix

Online Mix is ontstaan uit ervaringen die ik de afgelopen jaren heb opgedaan. Bij veel van mijn klanten bij Coolminds en Speak constateerde ik dat er gebrek was aan online marketing kennis en de tijd om volledig up to date te blijven. Met mijn bedrijf wil ik dit gebrek aan kennis en tijd graag invullen en samen te werken aan en naar de beste online mix voor mijn klanten.

Kennismaken

Heeft u zin om binnenkort eens (opnieuw) kennis te maken? Neem contact met me op, een afspraak en een goed gesprek is zo gepland! Is een afspraak een stap te ver maar heeft u nog geen genoeg van me? Dan kunt u wellicht mijn eerste blogitems op deze site over lokaal online adverteren en hoger in google doornemen.

In ieder geval bedankt voor uw bezoek en wellicht tot ziens!?

Jelko van der Heide

 

Wilt u dit delen via social media?
Facebook Twitter Linkedin Pinterest Plusone Email
Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!