Our Blog

Lokaal online adverteren via Adwords en Facebook

Lokale ondernemers opgelet! U maakt nog te weinig gebruik van de online advertentie mogelijkheden die er voor u en uw bedrijf zijn. U kunt namelijk uw regionale doelgroep goed bereiken via Google en Facebook. Deze twee platformen bieden namelijk uitgebreide targeting mogelijkheden waaronder de locatie van uw doelgroep. Dit houdt in dat alleen aan mensen in de door u aangegeven regio, stad of radius uw advertenties getoond worden. Hieronder vind u twee afbeeldingen die deze mogelijkheden goed weergeven:

lokaal adverteren Facebook

Facebook lokaal adverteren

 

 

Lokaal adverteren in Google Adwords

Lokaal adverteren via Google Adwords

Online adverteren kost geld, maar mits het goed ingericht wordt kan het rendement erg hoog zijn. U kunt uw potentiële klanten bereiken op het moment dat ze u daadwerkelijk nodig zijn. Zodra ze online zoeken naar uw producten of diensten zijn ze vaak al een stap verder in het aankoopproces dan wanneer ze uw advertentie in de krant bekijken.

Een belangrijk aandachtspunt is dat uw campagnes niet alleen product gericht worden opgezet maar ook probleem gericht. Om een simpel voorbeeld van een schoenenwinkel te noemen:  Adwords advertenties tonen bij zowel het zoeken naar “nieuwe sportschoenen” en “sportschoenen zijn kapot” .

Er zijn op dit moment relatief weinig lokale ondernemers die deze online advertentie mogelijkheden inzetten. Het is voor u dus een goed moment om in te stappen en er van te profiteren. Wilt u meer weten over uw online kansen en mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Wilt u dit delen via social media?
Facebook Twitter Linkedin Pinterest Plusone Email
Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!