Testimonials

Jelko heeft ons het afgelopen jaar geholpen met het beter vermarkten van onze eigen website www.freed.nl. Het aantal afspraken en concrete offerte aanvragen is verdriedubbeld! Hier zijn we dan ook heel tevreden over. Daarnaast hebben we Jelko in kunnen zetten voor enkele relaties van ons met betrekking tot het inregelen van Google Analytics voor mobiele apps.

Wouter Slotegraaf

Mobile en Touch specialist Freed.nl

Een jaar geleden werd Jelko bij ons aanbevolen. Hij heeft ons social media project Boomeranq los getrokken door “projectmanagement met verstand van zaken”. De bèta is inmiddels klaar en het testen daarvan wordt door Jelko kundig begeleid. Onze ervaring is dat er goed met Jelko is samen te werken; hij is helder en gestructureerd, brengt goede ideeën in en verzorgt een praktische aanpak.

Lourens Zwart

Allzenz BV

Jelko heeft ons geholpen met het optimaliseren van Adwords campagnes voor diverse klanten. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter inzichtelijk maken wat het resultaat is van hun uitingen online en in print! Het is een enthousiaste professional die altijd voor je klaar staat. Met zijn commerciële en creatieve aanpak een zeer welkome aanvulling voor ons bedrijf!

Tymen Boon

Online marketing manager bij Actief Media

Online Mix heeft de naamsbekendheid van mijn webshop versterkt door Adwords advertenties, Facebook campagnes en remarketing. Het resultaat is dat er meer online omzet wordt gerealiseerd. De samenwerking met Online Mix was én is super, vertrouwd en zakelijk.

Jan Wouters

Eigenaar JW Trading

Online Mix verzorgt internet marketing advies, campagnes en analyses voor huisaanbiedingen.nl. Door deze werkzaamheden worden we online steeds beter zichtbaarder. We ervaren de samenwerking met Online Mix als goed, duidelijk en kundig.

Marco Boltjes

Eigenaar VAMA Diensten

Online mix werkt als verlengstuk van onze afdeling Communicatie. Waar onze kennis over online marketing stopt, gaat Jelko verder met zijn expertise. Hij voert diverse oline marketingwerkzaamheden voor Timpaan uit; Het opzetten en beheren van social media campagnes op Facebook en LinkedIn, ter promotie van een HR seminar. Daarnaast is Jelko onze vraagbaak voor verschillende onderwerpen op online gebied: Google Analytics, Webmasterstool en weboptimalisatie. De samenwerking met Jelko is heel prettig. Jelko komt regelmatig een kop koffie drinken en brengt ons op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Ook heeft hij tips en trucs waarmee wij zelf aan de slag kunnen. Jelko weet waar het om gaat bij online marketing. Data analyseert hij goed en geeft op basis van gegevens een gericht advies voor optimalisatie. Ons doel verliest hij niet uit het oog maar geeft wel zijn mening op basis van zijn eigen inzichten.

Jeanette van der Meulen

Marketing & Communicatie Timpaan Onderwijs

Jelko van Online Mix heeft het afgelopen jaar voor ons de Google Adwords campagne verzorgd. Hij bezocht ons bedrijf en inventariseerde onze wensen om de campagne op te starten. Hij is dieper ingegaan op onze doelgroep en onze dienstverlening. Door de juiste vragen te stellen hebben we helder kunnen krijgen waarop wij gevonden willen worden. Op basis hiervan heeft hij een campagne opgestart zodat wij goed vindbaar zijn in de door ons gewenste regio! Wanneer personen in ons werkgebied op internet op zoek zijn naar de diensten die wij verzorgen, is onze website nu heel goed te vinden.De samenwerking met Jelko van Online Mix is prettig omdat hij kennis van zaken heeft. Hij stelt de juiste vragen om vorm te geven aan de campagne. Jelko houdt dit maandelijks up-to-date, een aanrader voor iedereen die gevonden wil worden op het internet!

Peter van Reeven

Manager Nijboer Uitvaartzorg

Online Mix helpt ons structureel om online beter zichtbaar en vindbaar te zijn. Daarnaast beheren ze diverse online marketing kanalen van ons. Op online marketing vlak kunnen we met de hulp van Jelko gerichtere en betere keuzes maken. Wij ervaren de samenwerking met Jelko van Online Mix als zeer positief, mede door een gestructureerde en een positieve instelling.

Annamarie van der Bij

Eigenaar Mezutec & Engeldot Pomp- en leidingsystemen

Door middel van online marketing advies, Google Adwords campagnes en advies over de website indeling zorgt Jelko bij ons voor meer online omzet. Jelko is een gedreven jongen die afspraken na komt, en een doorzetter is. elke maand even evalueren en alles doornemen, statistieken goed bijhoud, en indien nodig daar op inspeelt.

Tienko van der Vaart

Eigenaar houtenbouwmaterialen.nl & steigerplanken.com

Online Mix heeft ons geholpen om Google Adwords campagnes op te zetten om zo ook meer verkeer en transacties naar onze site eleQtro.nl te krijgen. Ook hebben we een cursus/training gekregen over o.a social media en was die uiteraard zeer leerzaam.
De online campagnes zorgden voor meer verkeer naar onze webshop www.eleQtro.nl en transacties. Online Mix is ons prima bevallen, duidelijke uitleg en snelle acties! Ga zo door!

Gea Lammers

Eigenaar eleQtro.nl

Onze samenwerking is nog maar van korte duur, maar Jelko is voor ons begonnen met het optimaliseren van de Google tools zodat we nu inzichtelijk hebben wat er goed en wat er fout gaat in de webshop. En inmiddels zijn we gestart met diverse klantgerichte acties en promoties, en ik weet dat Jelko nog meer in de trukendoos heeft. Natuurlijk leveren deze inspanningen meer bezoekers en resultaat op, na een paar weken zie ik de bezoekers stroom gestaag groeien.En wat natuurlijk belangrijk is dat je met Jelko prettig, begrijpelijk en duidelijk kunt werken. Goed bereikbaar en snel inzetbaar.

Johannes van der Meulen

Eigenaar Thee van de Markt

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!